Skip to content
+4 0752.074.000 +4 0752.074.001 [email protected]

FRIGOTHERM GROUP - Service

Daca ai investit in echipamente frigorifice de calitate, esentiale pentru buna functionare a afacerii, cu siguranta ca este de dorit o perioada cat mai lunga in care acestea sa functioneze fara probleme si perioade de inactivitate.

Mentinerea lor in stare de functionare este datoria noastra principala. Pentru a raspunde acestei cerinte Frigotherm Group pune la dispozitia clientilor un departament service profesionist, capabil sa raspunda rapid tuturor provocarilor.

Echipa bogata

Echipe pentru service in toata tara, compuse fiecare din: tehnician-frigotehnist, electrician-automatist.

Flota pe masursa!

Masini echipate ca atelier mobil, cate una pentru fiecare echipa de service, pentru a asigura intotdeauna prezenta la nevoile dvs!

Intotdeauna pregatiti!

Puncte de lucru in tara pentru o acoperire cat mai rapida si eficienta a teritoriului: Bucuresti, Cluj, Buzau, Slobozia, Braila, Alba-Iulia, Alexandria, Iasi, Botosani, Tulcea, Constanta, Craiova, Targu-Jiu.

Stoc permanent!

Stoc piese de schimb, circa 2000 repere in stoc permanent (compresoare semiermetice, ermetice, vaporizatoare, automatizare frigorifica, usi frigorifice si consumabile).

Personal calificat si experimentat!

Departamentul service dispune de personal experimentat si calificat, cu stagii de pregatire la partenerii nostrii din Italia, Germania, Franta, Turcia, Bulgaria si nu numai!

Imbunatatire permaneneta a competentelor

Instruire permanenta pentru asimilarea ultimelor noutati aparute in industria de profil si imbunatatirea abilitatilor si competentelor. Personalul este certificat si autorizat conform normelor in vigoare pentru utilizarea agentilor frigorifici, recipientilor sub presiune, aparatajului electric de mica si medie putere.

Garantie

Pentru toate produsele comercializate Frigotherm Group asigura service pre si post garantie de specialitate, bazat pe sisteme de mentenanta autonoma si planificata.