Skip to content
+4 0752.074.000 +4 0752.074.001 [email protected]

Instalatii frigorifice

Instalatii frigorifice

Instalatii frigorifice monobloc

Aceasta gama de echipamente cuprinde instalatii frigorifice compacte, cu prestatii foarte bune, putand functiona atat la temperatura normala, cat si la temperatura joasa. Componentele cu care sunt realizate sunt de cea mai buna calitate, iar modul de constructie al instalatiilor permite operarea si intretinerea usoara.

– pentru camere frigorifice mici și mijlocii

– montare ușoară

– se pot monta pe peretele sau pe tavanul camerei frigorifice

– au și variantă split – Uniblock

– au și variantă silențioasă

Unitati de racire Split

Aceasta gama de echipamente cuprinde unitati motocondensante, legate la evaporatorul aflat la distanta. Intregul sistem este dimensionat pentru maximizarea prestatiilor termodinamice ale sistemului. Aceasta solutie tehnica permite ca echipamentele sa se afle la distanta de mediul cu temperatura joasa, rezolvand totodata si problemele legate de zgomot, eliberarea caldurii, vibratiile si spatiul util. Dimensionarea sistemului este facuta in functie de exigentele clientilor.

Centrale frigorifice pentru aplicatii diverse

Aceste echipamente au fost realizate pentru a imbina o mare putere de racire, in conditiile mentinerii consumului de energie in limite cat mai reduse. Utilizarea acestor centrale frigorifice asigura o mare flexibilitate in proiectarea si realizarea depozitelor frigorifice.

Unitati de tratare a aerului

Aceste echipamente sunt destinate unitatilor de procesare a produselor alimentare, si a altor spatii unde este necesar un control al calitatii aerului si o temperatura si umiditate prestabilite, garantand un ambient sanatos, care sa impiedice modificarea aspectelor organoleptice ale produselor alimentare.